På flyget så beställde jag glutenfri kost. Blev inte så imponerad, men fick i varje fall lite energi. Problemet med glutenfri kost är att man ofta ersätter gluten med något annat kolhydratrikt med högt GI så att blodsockret åker upp. Nu var det inte så farligt i dessa måltider då man hade ris till kycklingen.

Försökte hålla mig hyfsad paleo (med mejeriprodukter), men unnade mig alltid en (och ibland 2 skålar) från efterättsbuffen. Blev nog lite gluten, men det var nog framförallt sockret som det blev ett överflöd av. Skall bli intressant att se vad vågen och midjemåttet stannar på nu när man kommer hem, för i och med att det var buffe så åt jag rätt mycket. 2 gånger så åt vi ändå på stan och en av dem var igår kväll och då beställde jag in en tallrik med blandat grillat kött. Det var supergott och inte alls i närheten av det kött kockarna stekte på hotellbuffen.
Några luncher lyckades dock hotellkockarna riktigt bra med fisken och de gjorde även en god mousakka på aubergine.
Grilltallriken jag beställde in
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar