Dagens middag blev Entrecote med ugnsstekt klyftpotatis och morötter. Till det blev det vitlökssmör. MUMS!!!!
Vi gjorde även Aubergine i ugn. Tyvärr var jag för hungrig för att komma ihåg att fota festmåltiden.
Aubergine i ugn är riktigt gott och här kommer receptet.
Skiva upp auberginen i avlånga skivor (ca 5-7 mm tjocka) och lägg dem i en ugnsform. Skiva upp tomater och lägg på auberginerna. På detta häller vi krossade tomater med smak. Idag blev det med vitlökssmak, men det är gott med chili och även basilika.
Sedan kryddade jag idag med oregano, örtsalt och basilika. Självklart kan ni mixtra med olika kryddor efter er smak. Ovanpå detta så så la vi hyvlade ostskivor av prästost.
In med allt i ugnen på ca 175-200 grader (varmluft) och låt det stå tills auberginen är härligt mjuk (ca 10-15 min).
Idag blev det premiärtränat i gymmet på nyinflyttade Njoy. Tyvärr inga nya maskiner, men hela lokalen är riktigt bra, även om det inte är lika ihopsamlat som förut. Man märker att man saknar speglarna när man tränar vid de fria vikterna, men de kommer nog snart upp.
Odlingslåda i corten: Perfekt för din grönsaksodling!
-
Upplev glädjen i att odla dina egna grönsaker i en stållåda med unik
design. Cortenstål ger en tålig och estetisk touch till din trädgård. Att
starta en od...
1 vecka sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar